TBMM’ne Bolulu kadınlar damga vurdu

TBMM’ne Bolulu kadınlar damga vurdu TBMM’ne Bolulu kadınlar damga vurdu
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz ay Ankara’da düzenlenen Muhtar Evi Temel atma Törenine ilimizden katılan Muhtarların, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü tarafından ev sahibi olarak ağırlanmamalarını eleştirdiğimiz haber sonrası AK Partili Vekillerin sosyal medya hesaplarından bugün yapılan paylaşım ise alkışı hak ediyor.

Merkez İlçe Köy Muhtarlarının eşlerini Ankara’ya davet eden AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü. Muhtar eşlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya getirdiler.

Muhtarların eşlerini TBMM’de ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitap ettiği AK Parti haftalık olağan grup toplantısında ağırlayan AK Partili Vekiller Aydın ve Küpçü, ardından da TBMM’de kısa bir gezi yaptırdılar.

Ardından Muhtarların eşlerine bir de sürpriz yapan AK Partili Bolu Milletvekilleri; Grup Toplantısı’na katıldıktan sonra Meclis Genel Kurulundan ayırılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Muhtar eşlerini bir araya getirerek, hatıra resmi çektirmeleri imkânını sağladılar. 

Hayatları boyunca unutamayacakları güzel anılar biriktirdikleri bu ziyarette AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın da Muhtarların eşlerine eşlik ederek, onları yalnız bırakmadı.

Yapılan geziden memnun kalan Muhtarları eşleri AK Parti Bolu Milletvekillerine ev sahiplikleri için teşekkür ederken; AK Parti Bolu Milletvekili Av. Arzu Aydın da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Muhtarlarımız, devletimizin yereldeki en kuvvetli temsilcileri. Bu defa muhtarlarımızı değil, Bolu Merkez Köy muhtarlarımızın saygıdeğer eşlerini Ankara’da misafir ettik. Bolu’dan gelen hemşerilerimizle güzel, verimli bir program oldu. Gazi Meclis’te Grup Toplantımıza katılan misafirlerimiz, ardından TBMM Genel Kurul Salonu’na katılarak meclis gündemini takip ettiler” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler